Banner

  2016 WEBINNOVO

 AVÍS LEGAL     POLÍTICA DE PRIVACITAT     POLÍTICA DE COOKIES

info@amicsdevilaller.cat        

   Facebook    Instagram

      

ESP

 · 

CAT

AGENDA ACTIVITATSDiumenge, 12 Febrer 2017

Presentació del Programa Anual d'Activitats

Estimats Socis i Amics

 

El diumenge 12 de febrer a les 19'30 hores al local de 'L'OM' de Vilaller, varem presentar el Programa Anual d'activitats de l'Associació Amics de Vilaller.

Acompanyats diversos veïns i amics de Vilaller, també hi van assistir representants de totes les associacions del poble i del l'Ajuntament.

Després de l'exposició, en el capítol de precs i preguntes, es va preguntar de quina manera ens finançaríem i, per tant, es van explicar els conceptes següents:

* Les activitats que realitzarà l'associació, s'hauran d'autofinançar, en aquest moment no és fàcil comptar amb ajuts públics, malgrat això, no pararem d'intentar-ho

* Partim de la base que si volem fer activitats diverses, algunes d'elles s'hauran de finançar amb la venda d'entrades, això sí, a un preu molt assequible, per desgràcia ja no és possible pensar que els ajuntaments paguin totes les seves activitats actuals i que a més ampliïn l'oferta.

* Resumim la pregunta indicant que 'Amics de Vilaller' som un grup d'amics i veïns que posem il.lusió, creativitat, treball, i concretament ajudem a dinamitzar Vilaller, però necessitarem la col·laboració de tota la població,  sol·licitant la seva assistència a la majoria d'actes del programa.