Banner

  2016 WEBINNOVO

 AVÍS LEGAL     POLÍTICA DE PRIVACITAT     POLÍTICA DE COOKIES

info@amicsdevilaller.cat        

   Facebook    Instagram

      

ESP

 · 

CAT

AGENDA ACTIVITATSDissabte, 20 Abril 2019

Concert de Jazz amb Aixalda

Valldeflors Mir a la veu i Josep Ramon Roy al piano es retroben a Tremp (Pallars Jussà) per formar el duet anomenat Aixalda. Després de més de dues dècades fent carreres separades i formant part de diferents bandes amb diferents estils musicals, a Aixalda hi recullen alguns dels temes que els han marcat al llarg de la seva trajectòria i que més de gust els ve de portar al públic. Els oients hi reconeixeran alguns dels millors clàssics del jazz, soul i blues, que de ben segur els faran despertar sensacions espurnejants.


2019-04-20-concert-de-jazz-amb-aixalda