Banner

  2016 WEBINNOVO

 AVÍS LEGAL     POLÍTICA DE PRIVACITAT     POLÍTICA DE COOKIES

info@amicsdevilaller.cat        

   Facebook    Instagram

      

ESP

 · 

CAT

AGENDA ACTIVITATSDimarts, 13 Agost 2019

L’ÈPOCA DAURADA DE VILALLER. La casa de Torrent, senyors de Vilalbor

Xerrada històrica a càrrec de Joan Ramon Piqué i Badia, historiador

Al passejar pel poble de Vilaller trobem inscripcions epigràfiques i escuts heràldics d’un període històric concret. Aquesta època daurada del poble de Vilaller és el tema de la xerrada històrica del dimarts 13 d’agost. L’ historiador Joan Ramon Piqué, ens descobreix la importància que va tenir la Casa de Torrent i la senyoria de Vilalbor en el fet que la vila de Vilaller es convertís en una població on vivien algunes de les famílies i nissagues nobiliàries més importants del Pirineu central.

Aquesta xerrada és la primera del cicle Pinzellades d’història. Els ponents i comunicadors d’aquest cicle donaran a conèixer moments, afers, personatges que ens facilitaran el descobriment de la història de Vilaller, de la Vall de Barravés,...


2019-08-13-l-rsquo-epoca-daurada-de-vilaller-la-casa-de-torrent-senyors-de-vilalbor