Banner

  2016 WEBINNOVO

 AVÍS LEGAL     POLÍTICA DE PRIVACITAT     POLÍTICA DE COOKIES

info@amicsdevilaller.cat        

   Facebook    Instagram

      

ESP

 · 

CAT

AGENDA ACTIVITATSDiumenge, 15 Setembre 2019

Teatre: La companya “A Galet” presenta: NEBRASKA

Als Estats Units, la pena capital fou restaurada fa 31 anys, en els que han mort per sentencia legal 1.099 persones. A dia d’ avui la a pena de mort encara regeix en 31 dels 50 estats que formen la unió i també a nivell federal. Actualment el mètode més utilitzat és la injecció letal, però fins fa ben poc, l’última execució va ser al 1997, a Nebraska encara morien molts presos en cadira elèctrica. Aquest estat, un dels més conservadors, fou l’últim estat en abandonar la cadira elèctrica com a mètode d’execució. La sentencia es signà el 2008. Encara avui, la pena capital encara és un debat candent dins l’estat, ja que en menys de 5 anys s’ha abolit, s’ha tornat a instaurar i ja s’ha practicat la primera execució en 21 anys.


2019-09-15-teatre-la-companya-ldquo-a-galet-rdquo-presenta-nebraska