Banner

  2016 WEBINNOVO

 AVÍS LEGAL     POLÍTICA DE PRIVACITAT     POLÍTICA DE COOKIES

info@amicsdevilaller.cat        

   Facebook    Instagram

      

ESP

 · 

CAT

AGENDA ACTIVITATS27 - 28 Setembre 2019

Amics de Vilaller promou dos accions contra la crisi climàtica

Ens sumem a les protestes mundials contra la crisi climàtica amb dues activitats per donar a conèixer en què consisteix el canvi climàtic, de quina manera es pot contribuir des del territori per a reduir els seus efectes, i quines accions hi ha en marxa a nivell global i local.

El proper cap de setmana us convidem a unir-vos a les protestes que tindran lloc a moltes ciutats del món i contribuir a conscienciar les veïnes i veïns de la comarca. Per això, per una  banda, el divendres 27 convoquem una trobada de germanor amb encesa d’espelmes a la plaça de Sant Climent de Vilaller, i dissabte una xerrada i taller d’escenaris de futur al 4FULLES


2019-09-27-amics-de-vilaller-promou-dos-accions-contra-la-crisi-climatica