Banner

  2016 WEBINNOVO

 AVÍS LEGAL     POLÍTICA DE PRIVACITAT     POLÍTICA DE COOKIES

info@amicsdevilaller.cat        

   Facebook    Instagram

      

ESP

 · 

CAT

AGENDA ACTIVITATS19 Octubre 2019 - 08 Gener 2020

EXPO FOTOS: Mirades del Philippe 

En Philippe Gil Mir, nascut a  França, encara que de nacionalitat espanyola, va iniciar la seva aventura amb la fotografia quan, d'adolescent, la seva àvia paterna li va oferir la seva primera càmera rèflex amb rodets. Ja adult , va aconseguir revelar el seu treball en blanc i negre al seu propi laboratori. Des de l'arribada de la tecnologia digital al 1999, ha fet un salt en la presa d'instantànies. La tauromàquia és el seu tema predilecte fent reportatges gràfics per a mitjans especialitzats o per als serveis de premsa de toreros. També intenta emocionar captant monuments religiosos, arquitectura, paisatges, natura, animals, esport, retrats... Allà on va, el seu material sempre el segueix, tant a França com a Espanya. Normalment juga amb línies i sobretot amb colors i llum, el motiu principal de la fotografia.

Veure les fotografies de l'exposició

 


2019-10-19-expo-fotos-mirades-del-philippe