Banner

  2016 WEBINNOVO

 AVÍS LEGAL     POLÍTICA DE PRIVACITAT     POLÍTICA DE COOKIES

info@amicsdevilaller.cat        

   Facebook    Instagram

      

ESP

 · 

CAT

AGENDA ACTIVITATSDissabte, 07 Març 2020

ACCIONS PER LA IGUALTAT

Aquest any ens hem proposat sumar-nos a les reivindicacions i celebració del 8 de març amb aquestes accions per la igualtat.

Val! Ja casi tots sabem qui és Marie Curie, però... saps qui va crear la tecnologia per a que avui tinguem wifi? O qui va inventar la programació informàtica per a que avui puguem tenir smartphones? Mujeres “lo más” és una exposició preparada per la Lara Ramosa (Forcat) i la Berta Fueyo (Vilaller) que recull gairebé 200 dones que han marcat un abans i un després en la història. Descobrireu històries de proeses i fites que marcaren els temps, però que en molts casos han restat oblidades. No són només les dones més destacades en els seus respectius camps, sinó que destacaren per sobre de tots en els seus camps, tot i haver estat dones. Podreu veure-la durant tot el mes de Març.

El dissabte a les 12:30 aprofitant la inauguració de l’exposició, farem tertúlia-vermut-taller, juntament amb la Mercé Jiménez que és tècnica en qüestions de gènere, per conèixer una mica millor el moviment feminista, per entendre que reivindica la igualtat i per passar una bona estona compartint reflexions i jocs. Que vols dir ser feminista? Ho ets?

I fins aquí la reivindicació i la divulgació, però també volem celebrar. Celebrar que cada dia s’avanci encara que només sigui un xic; celebrar que les dones parlen, criden i riuen juntes i que la igualtat es un dels valors que més s’hauria de celebrar i així ho farem! Amb Alya, una rapera de Leganés, Madrid. Activista feminista que combina la reivindicació amb la música. Ens morim de ganes que arribi! No hi falis!


2020-03-07-accions-per-la-igualtat