Banner

  2016 WEBINNOVO

 AVÍS LEGAL     POLÍTICA DE PRIVACITAT     POLÍTICA DE COOKIES

info@amicsdevilaller.cat        

   Facebook    Instagram

      

ESP

 · 

CAT

GALERIA ACTIVITATS


Nit de Teatre  'El Loco y la Camisa'

AMICS DE VILALLER neix amb la vocació d’organitzar activitats culturals i gastronòmiques a la Vall de Barravés. Per tant, en compliment dels nostres valors i degut a la no disponibilitat de locals al nostre municipi, iniciem l’obertura de l’associació cap a la nostra estimada vall amb la representació d’aquesta obra, inclosa en el nostre cicle anual de teatre, a la població de Montanui.

L’obra “EL LOCO Y LA CAMISA” amb text de l’actor, director i dramaturg argentí Nelson Valente, aborda diversos eixos temàtics que s’entrellacen: la bogeria, la convivència familiar, la revelació de la veritat i la violència domèstica. En paraules de l'autor: “una família amaga el seu boig de totes les maneres possibles. L' amaga cap a fora i cap a dins. Suprimir-lo seria el més adient. El boig es desenvolupa  amorf  i monstruós , com un cos encotillat i la seva habilitat, o condemna, és el  que veu sense cap filtre'. En l'actualitat aquesta peça és un referent indiscutible del teatre independent argentí.

La companyia de teatre amateur de Tremp A GALET, presenta aquesta funció guardonada amb quatre premis al “XIII Certamen Nacional de Teatro para Aficionados Francisco Rabal” de la localitat de Águilas, Murcia. El certamen distingí, a més, al Blai Castell com a millor intèrpret.

Demanen disculpes a les persones que van veure l'obra dempeus, degut a la capacitat limitada de la sala. L' èxit correspon a la companyia 'A GALET' i el públic va sortir demanant una segona representació.