Banner

  2016 WEBINNOVO

 AVÍS LEGAL     POLÍTICA DE PRIVACITAT     POLÍTICA DE COOKIES

info@amicsdevilaller.cat        

   Facebook    Instagram

      

ESP

 · 

CAT

GALERIA ACTIVITATS


Teatre TOC-TOC de Laurent Baffie

Aquest dissabte hem assistit a la teràpia de TOCs del Dr. Cooper, o potser hauríem de dir a la dels seus pacients?

Hem conegut el Fred amb Síndrome de Touret, quina manera de renegar! La Camila que ho conta tot perquè té Aritmomania, ho calcula TOT!. La Blanca, fugint dels microbis i les malalties amb la seva Nosofòbia. La Maria patint sempre per alguna cosa pel seu TOC de verificació. La Lili, repetint i repetint i repetint tot, patia Palilàlia i Ecolàlia que esgotador... i per últim la Lel, saltant per damunt les cadires en contra de qualsevol ratlla del terra i amb tot ordenat i simètric menys potser el seu TOC.

Hem aprés, hem rigut i també ens hem emocionat... Moltes gràcies PICAROLS, sou uns artistes!

Gràcies a tots els acompanyants i espectadors també!