Banner

  2016 WEBINNOVO

 AVÍS LEGAL     POLÍTICA DE PRIVACITAT     POLÍTICA DE COOKIES

info@amicsdevilaller.cat        

   Facebook    Instagram

      

ESP

 · 

CAT

NOTICIES


 • <p><span style='color: #5b784d;'><strong>29a edició dels Premis Ateneus 2018</strong></span></p>
  <p><span style='color: #5b784d;'><strong>29a edició dels Premis Ateneus 2018</strong></span></p>
  <p><span style='color: #5b784d;'><strong>29a edició dels Premis Ateneus 2018</strong></span></p>

  29a edició dels Premis Ateneus 2018

  Dijous, 13 Desembre 2018

  Ahir 12 de desembre es va celebrar la 29a edició dels Premis Ateneus 2018. L'acte de lliurament  va tenir lloc a la Sala Noble- Edifici del Rellotge de l'Escola Industrial de Barcelona (edifici modernista que té els seus orígens a l'antiga fàbrica Batlló).

  Ens va donar la benvinguda el President de la Federació, Salvador Casals i Romagosa, i va aprofitar el seu parlament per comentar que aquest seria el seu darrer mandat com a president .

  Després es van lliurar els diplomes a les entitats federades que celebraven aniversaris (5 entitats fundades al 1918 i 2 entitats fundades el 1993).

  Hi han federades més de 170 entitats i associacions. Als premis d' aquest any se n'hi han presentat 49 en les diferents categories proposades:

  • Premi 'Jove, Proposa!'

  • Premi 'Treball en Xarxa'

  • Premi 'Comunicació Associativa'

  • Premi 'Creativitat Artística'

  • Premi 'Capacitat d’Innovació'

  • Premi 'Foment de la Participació'

  AMICS DE VILALLER va participar en aquesta darrera categoria amb el seu projecte 'Fent camí', juntament amb 14 entitats més d'arreu de Catalunya. I vam aconseguir el primer premi, rebent un guardó i una dotació econòmica.

  Tot plegat una gran sorpresa i molta alegria perquè la nostra associació és molt jove i tant sols fa dos anys que està funcionant.

  Des d'aquí us volem donar les gràcies a tots els amics, socis i col.laboradors que heu fet possible aquesta realitat i us animem a continuar treballant amb il.lusió i perseverança.